Ovu vrhunsku umjetninu smo pripremili da obradujemo Vašu dušu!


Predstavljamo Vam izuzetno vrijedno književno i umjetničko dostignuće! Ovo prestižno djelo govori o vremenu slavnog Bosanskog kraljevstva, vremenu koje nas je kroz historiju do današnjih dana oblikovalo da živimo sa vjerom da je sve moguće.

U ovaj luksuzni projekat unijeli smo maksimum naših mogućnosti i malo više od toga, da u vremenu u kojem živimo pokažemo poštovanje i ljubav prema dami staroj više od jednog milenijuma, matici iz koje smo svi potekli.

Inspirisani idejom da ona ne zaslužuje ništa manje od naše izvanrednosti, osjećali smo da imamo pravo na ambiciju da napravimo nešto, na šta se do sada niko i nikada nije usudio.

Ova knjiga će Vas oduševiti, jer je izuzetna od prve do posljednje strane. Veličanstveno književno- umjetničko i pripovjedačko majstorstvo, najcjelovitija i najraskošnija je predstava o našem Bosanskom kraljevstvu. Vrhunsko prestižno djelo donosi nam vijesti iz prošlosti, da znamo ko smo i da znamo mjesto gdje se uvijek trebamo vraćati da ogledamo dubinu svoje duše.


Kliknite na sliku ispod i zadržite kako bi se knjiga počela rotirati.Knjiga "BOSANSKO KRALJEVSTVO" izrađena je u kompaniji ARC Group s.r.l., Gorizia u Italiji, koja je u svjetu biblofila i ljubitelja knjiga poznata kao jedna od najvećih svjetskih lidera za prestižna izdanja. Više od dvije decenije ARC Group je vodeći proizvođač ekskluzivnih izdanja, faksimilnih, knjiga, manuscripta, monografija i drugih izuzetnih prestižnih knjiga sa bogatim dekoracijama, vrlo zahtjevnom štampom, bogatim izborom papira i unikatnih pakovanja.

Njihove knjige krase biblioteke svjetskih lidera širom svijeta, kao i biblioteke ljubitelja i poznavaoca estetskih izdanja. Među ostalim svjetskim liderima, njihove knjige se nalaze u bibilotekama predsjednika Rusije Vladimira Putina, premijera Medvjedeva, predsednika Nuzarbajeva, generalnog sekretara Ban Ki Muna i drugih poznatih ličnosti.

Posebnu kategoriju knjiga predstavlja kolekcija knjiga koja je nastala u periodu od preko od 15 godina za ekskluzivni knjižni klub "Monplaisir".

Arc Group može se pohvaliti i sa najvećom odštampanom knjigom na svijetu ( između ostalog, ta knjiga je zavedena i u Guinnesovu knjigu rekorda u 2011. godini). Radi se o Kur'anu koji sa svojom impozantnom veličinom 160 X 200 cm predstavlja jedno od najvećih dostignuća u svijetu grafike do sada. Već vanjski izgled ove knjige sa koricama od malahita, sa bogatim dekoracijama od srebra i zlata, sa filigranskom obradom dekora i sa ugrađenim poludragim i dragim kamenima dokazuje visokokvalitenog proizvođača, koji sa maksimalnim profesionalnim pristupom kod izrade knjiga zadovoljava svaki zahtjev kupaca.

Njihovi proizvodi su unikatni i ubogaćuju svijet kulture.
Sva dosadašnja iskustva u izradi najprestižnijih svjetskih knjiga, garantuju da će i knjiga "BOSANSKO KRALJEVSTVO" predstavljati veliku umjetničku i historijsku vrijednost za svakog njenog vlasnika.